Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 
Odaberite ovde:

O.P.I pedikir je sistem profesionalnih proizvoda osmišljenih tako da unaprede klasičan pristup u pedikir tretmanima u poseban vid zadovoljstva!

SKIN RENEWAL SCRUB
(piling)
Prijatan i okrepljujući početak i ujedno prvi korak ka postizanju lepših šaka i noktiju. Prirodni ultra fini vodotopivi kristali šećera nežno otklanjaju i omekšavaju vašu kožu na rukama posle čega ona postaje nežna i sjajna. Hidrirajući emolijenti, mlečne masnoće kao i esencije limuna, narandže, ananasa, garanijuma i cveta breskve pružiće vam poseban užitak.
   

EFFERVESCENT SOAK
(revitalizacija)
Penušava kupka bogata mineralima koji čine hranljivu infuziju za vaše ruke. Ova mirisna kupka je veoma prijatna, ima efekat pročišćavanja kože i vraća mladalački izgled uz prirodne esencije mandarine, narandže I bosiljka.

   

REJUVENATING SERUM
(podmlađivanje)

Klinički ispitan podmlađujući serum predstavlja moćan korak profesionalnog tretmana šaka i noktiju. Prirodne komponente deluju kao “doping”u borbi protiv vidljivih znakova starenja na šakama. Uz vitamine A, C, E ovoj borbi veliki doprinos daju i esencije lavande, eukaliptusa i kamfora koje direktno deluju na pege na koži kao posledica procesa starenja.

   
FINISHING BUTTER
(zaštita)
Završna emulzija koja će vam uz raskošnu profesionalnu masažu biti poslednji korak u tretiranju i intenzivnoj nezi vaših šaka i noktiju. Ovaj proizvod štiti kožu od isušivanja i loših uticaja sunca pomoću SPF 15 i esencija lavande, eukaliptusa i kamfora.
   

O.P.I manikir vam pomaže da da uživate u svakom trenutku tretmana kroz koji je moguće osetiti sav luksuz mirisa koji će vas dugo pratiti
 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN