Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player 
MINIVAL ZA TREPAVICE pomaže da se istakne prirodna krivina trepavica. Minival za trepavice ima sličan princip minivala za kosu. Komponente se menjaju ali princip ostaje isti koji je tradicionalan u frizerskim salonima.
Nakon odrađenog mini vala trepavica u nekoliko faza preporučuje se farbanje trepavica da bi upotpunili tretman i izgled samih trepavica.

Period u kome je naj zahvalnije raditi ovaj tretman je svakako početak leta jer na more ne morate nositi ništa od šminke (maskaru, kreon za oči) jer će vaše oči uvek biti istaknute, otvorene, trepavice uvijene i sjajno crne.
Takođe i tokom cele godine možete odmoriti oči od maskare ukoliko uradite ovaj tretman jer će Vam maskara biti potrebna samo za večernje izlaske da još više naglasite trepavice!!

Ono što je veoma bitno naglasiti je da ne postoji nikakav rizik za oštećenje očiju pri tretmanu jer su svi preparati na biljnoj bazi i sa veoma niskim koncentacijama.

Efekat trajnosti je od dvadeset dana do mesec ipo dana zavisno od dužine i tipa dlake (trepavice).

Nakon odrađenog tretmana nemate nikakve obaveze za kućno održavanje, normalno se umivate, spavate (što nije slučaj kod nadogradnje trepavica gde osim što ne smete da spavate na stomaku ne možete normalno ni da se umivate vec sve radite sa posebnom pažnjom što oduzima dodatno vreme), šminkate i sve ostalo.

Nakon urađenog jednog tretmana niste u obavezi da isti ponovite jer nakon mesec ipo dana trepavice će se vratiti u svoj prvobitni izgled i Vi dalje odlučujete sami!!!

 
 
SVE DODATNE INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA TELEFON 011/2-402-411
ILI LIČNO DOĐITE U SALON LEPOTE ESPANA!!! ZVEZDARA BEOGRAD!
 
 
 
HOME :: E-MAIL :: GDE SE NALAZIMO
 
IZRADA SAJTOVA ADVIOLA  

PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE SRBIJE LETO ZIMA LETOVANJE ZIMOVANJE

IZRADA SAJTOVA

WEBDESIGN WEBAGENTUR WEBSITE ERSTELLEN